Oudijzerboer Handelsonderneming Prins

Import / Export machines, auto’s en metalen

inkoop / verkoop van oude metalen machines en auto’s

Sloopwerkzaamheden en ontruimingen

Oudijzerboer Lisse

Welkom bij oudijzerboer Prins voor al uw oud ijzer, machines en auto’s

Ver buiten gebied Haarlem rijden wij alleen voor grotere partijen

Bij vele leveren ze geen contanten meer maar wij doen het anders! Wij blijven contant geven voor kleine en grote leveringen van oudijzer 

Snel en direct je oudijzer weg

"*" indicates required fields

Naam*
Adres

Oud ijzer op laten halen in Lisse door oudijzerboer Prins

Oud ijzer ophalen bij Handelsonderneming oudijzerboer Prins is geen enkel probleem voor mensen in Lisse. Op grote partijen zijn wij voorbereid. Vriendelijke en natuurlijk eerlijke service voor mensen in Lisse die van hun oud ijzer af willen. Wij rijden door heel Lisse met werkvoertuigen om elke hoeveelheid oud ijzer op te kunnen halen. Voor oudijzerboer Prins is dit geen enkel probleem. Wij bellen voor het ophalen van uw oud ijzer, zodat we zonder enige problemen voor u klaarstaan.

Vul hieronder het contactformulier in om zo spoedig mogelijk van uw oud ijzer af te zijn in Lisse. Oudijzerboer Prins zal dan zo spoedig mogelijk telefonisch contact opnemen om een afspraak in te plannen om uw oude metalen op te halen.

Contactformulier oud ijzer ophalen in Lisse

Vul hieronder het contactformulier in om uw oud ijzer op te laten halen door oudijzerboer Prins. Wij bellen u zo spoedig mogelijk voor bevestiging om uw oud ijzer op te komen halen in Lisse.

Wveen.com - William van veen